Om oss

Fyllinge Föräldraförening

Om oss

FFF är en fristående, ideell föräldraförening, politiskt obunden och inte ansluten till någon annan intresseförening.

Föreningen har till uppgift att

•Arbeta för att samarbetet och gemenskapen mellan föräldrar, barn och skolan utvecklas.

•Ge oss som föräldrar en möjlighet att vara med och påverka våra barns dagliga skolmiljö och skolverksamhet genom aktiv dialog med skolledningen.

•Arrangera aktiviteter och/eller bistå föräldrar och barn vid genomförandet av aktiviteter som bidrar till ökad trivsel och gemenskap. Vi arrangerar till exempel Fyllingedagen varje år, föräldrakvällar på skolan samt disco för barnen.

Medlemskap

Om du vill stötta vårt arbete så kan du bli medlem i föreningen. Medlemskapet kostar 100 kr/år och familj, oavsett hur många barn man har på skolan.

Sätt in medlemsavgiften på vårt BG 669-3832 eller Swisha till 123 179 2563.

Skriv barnets förnamn och klass på inbetalningen.

Tack så mycket!

2018/09/15

Fyllingedagen

I samband med att skolan håller öppethus arrangerar FFF Fyllingedagen i Fyllinge centrum mellan 10-12.

Välkomna!

2017/10/01

Nattvandring på Fyllinge

Med tanke på senaste tidens skadegörelse på Fyllinge så försöker vi hjälpa till att starta upp nattvandring på Fyllinge igen. Om du kan hjälpa gruppen någon kväll i veckan, så kontakta Venla Hinnemo på https://www.facebook.com/groups/167624080481452/