Styrelsen

Fyllinge Föräldraförening

2018/09/15

Fyllingedagen

I samband med att skolan håller öppethus arrangerar FFF Fyllingedagen i Fyllinge centrum mellan 10-12.

Välkomna!

2017/10/01

Nattvandring på Fyllinge

Med tanke på senaste tidens skadegörelse på Fyllinge så försöker vi hjälpa till att starta upp nattvandring på Fyllinge igen. Om du kan hjälpa gruppen någon kväll i veckan, så kontakta Venla Hinnemo på https://www.facebook.com/groups/167624080481452/

Styrelsen

Ett styrelseuppdrag i Fyllinge Föräldraförening är helt och hållet ideellt, och bygger på att så många föräldrar som möjligt hjälper till att driva föreningens intressen framåt.

Vi träffas ungefär en gång i månaden, med uppehåll på sommaren. Fyllingedagen är vårt stora event under året, i övrigt anordnar vi mindre föreläsningar och händelser för barnens trivsel.

Vi söker alltid föräldrar som vill engagera sig i föräldraföreningen, som medlem i styrelsen eller på andra sätt. Kontakta oss om du vill veta mer!

Anna Bergström

Sofia Bramstång